Hello world!

Hi! Assalammualaikum dunia..

My name is IH, pencoret perkataan secara suka suka, dengan harapan ada yang membaca dan mendapat manfaat dari sebarang perkongsian aku lepas ini.

Siapa IH? Nama sebenar aku Iza Hazwani, mencari inspirasi hidup melalui liku-liku kehidupan yang telah aku rentasi dari hari ke hari selama hidup 3 series ni.

Seorang yang suka belajar, suka explore, suka bersukan kecuali lari (belum bersedia nak ceburi hahaha), suka mencuba dan senang termotivasi!

Aku buat blog ni just untuk share info, knowledge atau pun tempat aku park ilmu2 berguna. Mungkin jugak aku akan membebel ntah pape kat sini.
Hahaha… harap korang tak jemu dan selalu share artikel aku k.

Oyeah!! C ya later.
Salam kenal dari aku IH aka Ezord.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply